Bredskifte Allé 5, st. th., 8210 Aarhus V
(+45) 8687 0800 Danish flag UK Flag

Bliv en del af GB Meat Group

GB Meat Group er en international Trading virksomhed i udvikling. Vi er et mindre team bestående af 10 medarbejdere, der altid tilstræber at efterleve vores motto ”keep it simple and make it work” samtidig er ”det vi siger, det vi gør” omdrejningspunktet i vores daglige virke. 

Du kan søge uopfordret: Da vi vækster meget, er vi interessereret i flere typer dygtige nye medarbejdere, hvorfor vi opfordre dig til at søge uopfordret til pbs@gbmeatgroup.com. Der er i øjeblikket en konkret ledig stilling, jf. nedenfor.


Struktureret og talstærk salg- og indkøbssupport til international virksomhed i rivende udvikling

GB Meat Group er en international virksomhed i rivende udvikling. Vi er et team bestående af 12 dedikerede medarbejdere, der altid tilstræber at efterleve vores motto ”keep it simple and make it work” samtidig er ”det vi siger, det vi gør” omdrejningspunktet i vores daglige virke. 

 

Vi søger en struktureret og talstærk medarbejder til salg og indkøbssupport 

Har du en god energi, er du serviceminded, ansvarsbevidst og administrativ stærk, så er du den, vi søger. Som salg, -og indkøbssupporter er du den, der samler trådene og sikrer opgaverne bliver løst til tiden. Opgaverne er forskelligartede, der vil både være opfølgningsopgaver på salg, indkøb, transport og varemodtagelser, produktionsplanlægning, herunder telefonisk og mailsupport vedr. produktion, levering, ordrer, priser, reklamationsbehandling m.m. 

 • Du er energisk, effektiv, struktureret og har ordenssans
 • Du evner at planlægge og følge dine opgaver til dørs
 • Du er forandringsparat, og har en positiv indstilling til de opgaver, der måtte komme
 • Du er robust og kan håndtere jargonen og kulturen i branchen 
 • Du har gode IT-kompetencer og er særlig stærk på Excel   
 • Du er meget struktureret i dine arbejdsgange og i din tilgang generelt
 • Måske har du erfaring med opfølgning på indkøb og salg fra tidligere job
 • Du er stærk på tal og logistik
 • Du mestrer dansk og engelsk i skrift og tale
 • Tyske sprogkundskaber er en fordel
 • Erfaring fra fødevarebranchen kan være en fordel 

Har du yderligere ambitioner, er det ikke os, som bremser dig. Vi sætter stor pris på engagement, drive og viljen til at skabe succes. For den rette er der derfor også plads til at avancere din karriere.

GB Meat Group er en international virksomhed i vækst, og du vil blive en del af et mindre team, hvor målet er at udvikle og fastholde det samarbejde, vi har med vores kunder og leverandører, men mest af alt er professionalisme og det at være en proaktiv samarbejdspartner i højsædet. Vores forretningsområde er salg af kødprodukter til det danske detail- og Foodservice markedet.