Bredskifte Allé 5, st. th., 8210 Aarhus V
(+45) 8687 0800 Danish flag UK Flag

Bliv en del af GB Meat Group

GB Meat Group er en international Trading virksomhed i udvikling. Vi er et mindre team bestående af 10 medarbejdere, der altid tilstræber at efterleve vores motto ”keep it simple and make it work” samtidig er ”det vi siger, det vi gør” omdrejningspunktet i vores daglige virke. 

Du kan søge uopfordret: ra@gbmeatgroup.com

Der er i øjeblikket 1 ledig stilling.


Kommende kandidatstuderende - tilbydes

En spændende arbejdsplads i en mindre international organisation. Her bliver du en del af kontoret i Aarhus V, hvor virksomheden er placeret. Du får en udfordrende og spændende stilling i en virksomhed med en uformel atmosfære, med motiverede kollegaer i et dynamisk miljø, der bygger på tillid, troværdighed og med et fælles mål om at være kundernes foretrukne valg.

Om Jobbet

·        Support i indkøb og salg, herunder lagerstyring samt indsigt og praktisk erfaring i salg, -indkøb og produktions flow

·        Kontakt til vores kunder og leverandører

·        Et studiejob med 8-16 timer ugentligt

·        Ansættelsesperiode: gerne en længere periode eller efter aftale

Kvalifikationer

·        Du er kommende kandidatstuderende og søger inspiration til næste skridt, eller ønsker at opbygge en vis praktisk erfaring i en international virksomhed

·        Du er dygtig på tal og kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftligt

·        Du er stærk på relationer og samarbejde

·        Du er ansvarsbevidst, dedikeret og omhyggelig

Søg jobbet

Kan du se dig selv have en udfordrende, travl og spændende hverdag i et internationalt miljø. Så send en ansøgning og dit cv til joa@gbmeatgroup.com så hurtigt som muligt. Vi afholder samtaler løbende. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør, Jens-Ole Aavad på telefon +45 40440444.

Om GB Meat Group

Vi importerer kødprodukter til det danske detail- og foodservicemarked, hvor kvalitet og leveringssikkerhed er vores varemærke. Vi er specialister på kalvekød, men har også stor erfaring indenfor okse,- svine,- og lammekød. Vi gør os umage for at yde en personlig service og være en aktiv og professionel samarbejdspartner for vores kunder.