Bredskifte Allé 5, st. th., 8210 Aarhus V
(+45) 8687 0800 Danish flag UK Flag

Din professionelle sparringspartner

”Det vi siger, er det vi gør” har altid været vores motto. Vi ser os selv som en proaktiv sparringspartner, som altid forsøger at skabe stærke relationer til vores kunder og producenter. Vi deler gerne ud af vores kødfaglige viden, og i et samarbejde vil du opleve, at vi tager ansvar og sikrer, at dine krav imødekommes.”

Vi gør meget ud af at fastholde vores relationer, og de producenter vi anvendte i opstarten er stadig en del af vores portefølje. Dette gør sig også gældende for vores mangeårige samarbejder med kunder. Vores brede kødfaglige viden bevirker, at vi kan vejlede bredt og at indkøb kan samordnes, du behøver ikke flere virksomheder og kontaktpersoner, vi kan tilbyde hele viften. 

Vi bestræber os altid på at formidle den inspiration vi får gennem deltagelse i internationale messer og producentsamarbejder. Det kan være nye produkter, nye emballage design og tendenser. Vores indgåede kendskab til både internationale og nationale markedspriser bevirker, at vi har fingeren på pulsen, og at vi kan levere til konkurrencedygtige priser.

Levering til tiden er et kardinalpunkt i vores daglige virke. Vi har en leveringssikkerhed på 100% og vi er også altid fleksible, hvis ordren ønskes forhøjet.  Vi kender flowet fra produktion til levering og vi følger dine ordrer til dørs. Du slipper herved for bøvlet. Vi tager (straks) action på eventuelle udfordringer, og vi kan altid kontaktes i situationer, der kræver straks handling.

I GB Meat Group har vi en stærk struktur, alle arbejdsgange og arbejdsfunktioner er beskrevet og kendt af alle medarbejdere. Det betyder, at vi som hold kan arbejde målrettet med at nå fælles mål.  

Fakta


  • Det vi siger, er det vi gør
  • Proaktiv sparringspartner


  • Stor erfaring
  • langvarige kunde og producentrelationer


  • Kun én kontakt
  • konkurrencedygtige priser


Vision

Vi er en proaktiv sparringspartner.

Vi yder service med et personligt touch og

gennem stærke relationer, skaber vi synergi.


Motto

"Keep it simple and make it work."

Mission

Vi er kødspecialister, og vi finder og udvælger den rigtige kvalitet til den rigtige pris.

Fødevarestyrelsen egenkontrol